O meni

Svoje otroštvo sem zelo rada preživljala v naravi, mama pa me je že kot majhno deklico popeljala v svet zelišč. Moja velika prijateljica je bila knjiga o zeliščih in prijateljstvo je zvesto in trdno še danes.

Prvo pravo znanje iz aromaterapije sem dobila na izobraževanjih pri priznani aromaterapevtki iz Avstrije. Prebrala sem ogromno tuje literature, predvsem hrvaške, priznati pa moram da so zelo pomembne izkušnje. Najboljši preizkuševalci so bili moji bližnji sorodniki in znanci. Veliko izdelkov je nastalo naključno, zaradi težav s kožo mojih otrok ali sorodnikov.

V letih 2010 in 2011 sem se udeležila tečajev iz Bachovega cvetnega zdravljenja in začela vključevati Bachove kapljice v svoje pripravke, ki pa so le za osebno porabo in priznati moram, da so učinki na kožo presenetljivo dobri.

Pred dvajsetimi leti, ko sem postala prvič mamica, sem začela z izdelavo prvih krem za lastne potrebe, saj sem imela alergije na vse kupljene izdelke in veselje in zadovoljstvo, ki sem ga čutila ob sami pripravi in uporabi krem, me je motiviralo za dodatna izobraževanja in izdelavo novih pripravkov za nego kože. Vedno sem zelo srečna, ko mi uspe kaj novega in nikoli ne bom pozabila kakšno srečo sem čutila, ko sem izdelala prvo pravo kremo, ki je bila videti kot kupljena a v sebi ni imela niti procenta kemije. Čarobnost priprave krem te tako zapelje, da ne moreš več prenehati in vedno želim izdelati nekaj novega zase in za druge.

Zakaj sem začela izdelovati naravno kozmetiko za trg?

Želim ponuditi kvalitetne naravne izdelke, ki vsebujejo sestavine, ki jih uporabniki prepoznajo, brez kemijskih sestavin, intenzivnih sintetičnih dišav in raznih dodatkov, ki dražijo kožo in so zdravju škodljivi.

Ker vem, da si vsi ne morejo pripraviti svoje naravne kozmetike doma, si pa želijo uporabljati preprosto »domačo« kozmetiko, sem se odločila da izdelavo prav take kozmetike.

Mojo kozmetika se uporablja tudi v kozmetičnih salonih, saj želim, da se lahko razvajamo tudi mi, ki se negujemo z naravno kozmetiko.

Moja kozmetika je 100% naravna, izdelana ročno s kvalitetnimi pretežno ekološkimi sestavinami, torej brez škodljive kemije.

Namenjena je negi obraza in telesa. Vaša koža bo negovana, nahranjena in zaščitena na popolnoma naraven način, za kar poskrbi čebelji vosek, različna rastlinska olja in masla. Vse umetne dišave sem zamenjala z eteričnimi olji, ki kožo negujejo in dajo izdelku prijeten vonj.

Moja kolekcija za nego obraza je dvokomponentna, kar pomeni, da sem ločila vodno in oljno osnovo, s čimer sem se izognila vsem škodljivim dodatkom, ki jih običajne kreme vsebujejo, da se lahko prodajajo na tržišču.

Največja prednost moje kozmetike je v tem, da komplet za obraz vsebuje vse potrebno za nego kože. Ne potrebujete tonika, čistilnega mleka, dnevne in nočne kreme. Sami si pripravimo kremo glede na trenutne potrebe kože po vlagi in maščobi.

Želim širiti svojo filozofijo naravne nege med ljudi, ki si želijo drugačno obravnavo negovanja, ki želijo nekaj narediti zase.

Za konec vam polagam na srce; uživajte ob negi vaše kože, cenite se in imejte se radi, vzemite si vsak dan nekaj minut za nego svoje kože.

 

Izkusite moč narave.